13/7/2022
Ολιστική μεταβολομική προσέγγιση για την μελέτη αυθεντικότητας τροφίμων με χρήση της τεχνικής LC-HRMS: Διερεύνηση μεταβολικού προφίλ γαλακτοκομικών προϊόντων (Κεφαλογραβιέρα).
Αναστασία Κρητικού, Υπ. Διδάκτορας, Εργαστήριο Αναλυτικής Χημείας, Τμήμα Χημείας, ΕΚΠΑ, Αθήνα
Η ανάλυση του μικροβιώματος ως εργαλείο για το χαρακτηρισμό της αυθεντικότητας τυριών της Ηπείρου.
Κατερίνα Νέλλη, Υπ. Διδάκτορας, Τμήμα Γεωπονίας, Πανεπιστήμιο Ιωαννίνων, Άρτα
Webinar in Greek